søndag 10. januar 2010

Hjernevaska fans (syt)

Nodame Cantabile er en japansk anime som handler om en jente som spiller klassisk piano og har kommet inn på høyskole. Den er fornøyerlig, og får ungdom til å like klassisk musikk! Her skal det handle om fans:
En kommentar jeg fant på en video av den siste episoden i sesongen:
"does she mean nodame cantabile the series is coming to and end? or just this story arc in paris is coming to an end? ooo i hope nodame never ends!"

Hvis det er noe en liker å se på/lese, ville en ønske at utgiver/produsent aldri sluttet? Det finnes også de som skulle ønske at LOST aldri tok slutt (NESTEN oppfylt det ønsket)..hva er det med dette ønsket...det er bra, det må ikke ta slutt, det er fansens krav. Fansen har den økonomiske kapasiteten. Så ender det sørgelig og nitrist med at serien blir dårlig og utvannet, i stedet for at den avsluttes med en endelig, (forhåpentligvis) forklarende og tankevekkende episode.

(den samme tendensen er det som har gitt oss religioner (njaaa-eh)..

..stol aldri på folk som er helt hekta på noe - for de er hjernevaska, stol aldri på deres råd, glade budskap. F.eks. folk som forsøker og strever så godt de kan å like hele diskografien til U2, og sier: nei, den skiva er ikke dårlig, men det er ikke yndlingsskiva mi; el. den er simpelthen annerledes; el. den var det beste i sin tid. Etterpå prøver folkene å bli enige om hva som ikke er dårlig med den.
- BULLSHIT! stol på deg selv, NYTTA DIN KRITISKA SANS! F.eks. huser jeg det var en stund jeg drev og hørte på musikk for å prøve å like den (uten å lykkes)...skjønner ikke at jeg gadd/hadde tid til det! Pass deg for the power of fanboy message boards/communities!

(luksusproblemer)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv i vei!