lørdag 25. juli 2009

Råkk & Rålls

Jeg vet om en, ÉN, ENESTE brukt-musikkbutikk, den heter Råkk & Rålls og ligger i Oslo.
 Der må man bytte to-i-en når man vil bytte cder.

Og så har de en uærlig etterspørsel/tilbud-oppførsel: Jeg så etter CDer av det britiske bandet Blur, som jeg hadde tenkt å bytte bort. Butikken solgte begge albumene for 80 kr (NEI 79,50, men for satans skyld, innfør heller rabatt på storhandel). Derfor trodde jeg jeg ville få noe igjen for disse to albumene, Think tank og The Great Escape.

Resultat: Think Tank hadde en liten skade, sa butikkdamen da hun undersøkte undersiden, og det husket jeg plutselig, en skade som den billige bærbare cdspilleren fra Lidl hadde forårsaket. Jaja, uffameg. Mens den andre, i god stand, hadde de så mange av, så for begge to ble det en billig-cd- på utsiden for de to. Da hun så jeg måpte, sa hun "det er to for en". Det gjentok hun også da jeg fortsatte å måpe. Jeg visste ikke om to-for-en-ordningen. Det er vel sånn butikken overlever..
Jeg forstår at man ikke får noe for en skadet CD, men VEL, VEL, hvis the Great Escape var så upopulær at den bare var verdt en halv billig-cd, hvorfor i blaute skogen skulle folk betale 80 kr for en!!! Det er RAN, ulogsik!
(et klikk på Platekompaniet forteller at de selger den for 109 kr, nuh. Og ellers har de salg? Jøss, plutselig koster alt 59,50 der borte, når ble det så billig? Men på Råkk & Rålls koster alt 80 kr eller mindre, uansett, unntatt dobbel-cder.)

Jeg skulle gjerne solgt mitt eksemplar for tredve kroner eller mindre, nei, helst GITT DET BORT til noen som hadde lyst på den, bare de fikk glede av det.....for hva er vitsen med gjenstander man ikke bruker?

2 kommentarer:

 1. Råkk og Rålls er norges beste platebutikk. Ikke er det dyrt der heller.

  Det er bare du som ikke har greie på musikk!

  Å de cdene du ville selge er ikke verdt noe særligt. Det er nyere musikk, som er pressa opp i uendelige antal cder. Som selges over allt.

  Dem tjener ikke noe særligt på å ta inn den type musikk.

  Jeg har selv vært fast kunde der i åresvis. ender alltid opp med å spare mange hundre, på sjeldnere plater. I forhold til prisene i andre bruktbutikker i oslo.

  Pris på nyere musikk og sånn som du få tak i over allt. den er ikke så lav, men heller ikke høyere en i andre butikker.

  Det fine med Råkk og rålls, er at dem har et ekstremt utvalg av sjeldnere ting. som også selgs til ganske så trivelige priser.

  SvarSlett
 2. Ja, sant det, virker egentlig som en veldig bra butikk, godt utvalg. Skumle folk bak disken.

  Jeg tror hovedgreia med de cdene ikke var at de var presset opp i mange eksemplarer, men at de var upopulære. Men forstår ikke hvorfor de vil ha en lavere pris på noe som er upopulært.

  SvarSlett

Skriv i vei!