Om 6lo99en

                                     ..ein dråpe her og ein dråpe der,
...Til slutt ble det en hel elv.

Hva er vitsen med å ha blogg? Hvorfor ikke bare skrive dagbok eller skrive for seg selv? Hvorfor absolutt vise seg fram? Og så kalle seg Jassmonsteret? Eg skriv allereie dagbok, men ikke på nett, da hadde eg berre sensurert bort alt som var verdt å skriva om. Må også si at egentlig ikke skriver nynorsk. Bloggen er et sted å få ut ting - jeg pleier å lese overfladisk om alt mulig, men hvor nyttig er det? Av og til samler jeg meg nok til å presse ut et innlegg om det jeg leser eller har oppfattet her i livet. Ofte går det da i musikk, sanger, språk, mat, grønnkål, eller faktisk pensum, som burde være en stor del av hverdagen til den studenten jeg er.

Noen tekster blir personlige, andre ganger blir de upersonlige som et moderne storkjøkken i børstet stål. Det kan være tanker, sorger, eller sterke meninger (sjeldent) som jeg forsøker å dempe. Selv synes jeg det er gøyest å skrive personlig, og det gjør personlig sikkert også gøyest å lese. Det jeg håper på, er at noen leser det og får noe igjen får det....nytte, glede, ergrelse eller noen andre følelser.

Om du lurer på noe, har et spørsmål eller kommentar du ikke tør skrive offentlig, ta kontakt!
KontaKt.  Ettersom jeg ikke har skrevet "ikke nøl med å ta kontakt", nøler du nok. Jaja. Ingen har noen gang tatt kontakt..

Jeg har visst noen blogger til, skal vi reklamere for dem også, forlede kundemassen litt?
 JAAAA!

Tynne mennesker -  "fashion blogg"!  Tro det!
De eksprimenterer på aper - tekster, dikt, litteraturutdrag
trip trap treshoe - "twitter", som jeg ikke har.

Endelig gjenstår den supersnevre, sovende bloggen om Magic: the Gathering og andre slike snevre nerdekortspill - TCG trouble. Så snever at den er på engelsk, selv om spillmiljøet sikkert hadde trengt en på norsk. Den burde kanskje egentlig vært en nettside, den.

Les mer om bloggen her:
*Hvordan jeg begynte å skrive?
*Navnebytte

Bloggteknisk:
Navbar