tirsdag 16. desember 2008

Da er du i Norge. Også i utlandet.

Det handler om at et nytt forbud mot kjøp av seksuelle tjenester skal tre i kraft den 1. januar 2009. Det vil gjelde for norske borgere overalt, også i utlandet. Er du norsk, skal du ikke kjøpe av prostituerte, uansett hvor du er. Det har det norske styret bestemt for deg. Grunnen er vel at de vil at norske borgere skal la være å bidra til mennskehandel. Styre deg. Endre holdninger. Vilt at de liksom skal bestemme hva folk skal gjøre utenfor grensene. Det er like tåpelig som at man må betale NRK-lisens for å ha et tv-apparat.

Kommentar fra klassekampen:
«Pornopung»-forfatter Mads Larsen har nok en gang skapt samfunnsdebatt med krasse ord. I en kronikk i Aftenposten går han løs på det kommende lovforbudet mot sexkjøp, og det at det også skal gjelde for norske menn når de er i utlandet.»

Fra kronikken hans Mads Larsen:
«Fra 1. januar kan ikke menn kjøpe seg fri fra norske kvinners kurtisekrav dersom de ønsker å leve ut sin seksualitet.»

Det er bare én ting jeg vil si:
- HVA, ER KVINNER FRITATT FRA LOVEN? DET VAR NYTT.


! YESS.

http://www.klassekampen.no/artikler/kultur_medier/55334/article/item/null

Kronikken

2 kommentarer:

  1. Meget bra skrevet blogg! Jeg regner med at alle som befinner seg i Norge har intensjoner om å følge norsk lov! Jeg som norsk borger forplikter meg til å følge andre lands lover og skikker når jeg er i et annet land! Hvis norske politikere tror at nordmenn skal følge blindt norske lover utenfor norges grenser så har de blitt rammet av stormannsgalskap! Det spørs om vi ikke er forpliktet etter dette til å godta alle andre land lover etter dette, inkludert sharialover! En annen ting er at jeg kan ikke forstå regelen om at det er lov å selge sex men forbudt å kjøpe det samme? Uansett så har ingen av de kloke hodene tatt høyde for at denne loven vil ramme hardt for de jentene som lever av dette! Poenget er nok at alle som ikke klarer å forsørge seg selv skal sitte i kø på sosialkontoret å brette ut sine triste liv! Har en nydelig sviger datter som har vært prostituert i flere år! Hun arbedeider i dag i en helt vanlig jobb i Norge. Så for henne så var plutselig muligheten der til å leve et normalt liv. Denne muligheten vil den sittenede regjering fjerne ser det ut som!

    SvarSlett
  2. Heija, takk for svar.

    Jeg tror ikke de tenkte så meget, nei.

    Typisk.

    SvarSlett

Skriv i vei!